Cursuri

Cei 9 Elohimi ai Raiului – Curs energetic

Viata este opera unui singur Creator?
Exista un singur Dumnezeu, o singura Sursa creatoare primordiala divina, insa Creatia este opera mai multor creatori. Elohimii au contribuit la crearea universurilor, a galaxiilor, a planetelor, a fiintelor divine.
Ei au creat totul intocmai dupa Voia Divina a Sursei.
Cine sunt Elohimii?
Sunt fiinte minunate, creatori cosmici divini, de o asemenea maretie, frumusete si putere ca nu le putem cuprinde cu mintea noastra umana.
Exista 9 Elohimi in total, ei fiind cel mai aproape de Sursa ca si vibratie. Fiecare dintre acesti Elohimi reflecta si manifesta din atributele divine ale Sursei si impreuna cu ingerii lor si cu celelalte ierarhii ceresti, implinesc Voia Divina a Creatorului Elohim.

“Viata merita sa fie traita frumos, in armonie si pace, in deplinatatea fiintei tale divine interioare, in iubire si acceptare totala a ceea ce Este. Daca te simti pregatit pentru a face pasul catre Tine (cel real) si pentru a-ti imbratisa unicitatea si maretia; daca iti doresti sa dai la o parte tot ceea ce nu este divin inauntrul tau si tot ceea ce-ti limiteaza libertatea…
Daca esti pregatit sa stralucesti in toata splendoarea ta si sa pui in lumina toate darurile si toata frumusetea sufletului tau… Imbratiseaza acum transformarea fiintei tale pe octave superioare ale Iubirii!
Noi te putem ajuta sa iti reamintesti Cine esti, sa iti regasesti Calea si sa iti accepti calatoria cu mai multa seninatate si incredere!”
(Mesaj de la Elohimi canalizat de Gina Bocai)

Te invit asadar, sa urmezi alaturi de mine un curs unic in lume si extrem de valoros in care iti voi face cunostinta cu Elohimii.
Informatiile din acest curs si meditatiile de conectare cu ei sunt canalizate direct din Sursa divina.
In total vor fi 9 intalniri (+ 1 intalnire bonus), online, pe un grup de facebook privat, care va fi anuntat participantilor. Singura conditie de participare la acest curs, este sa fii urmat deja unul dintre cursurile mele anterioare sau sa ai deja vibratia suficient de inalta pentru a integra aceste energii.

CE CUPRINDE CURSUL?
Cele 9 perechi de Elohimi cu care vom lucra:
Aloha si Pace
Amora si Heros
Amazonia si Hercules
Astrea si Purity
Victoria si Arcturus
Lumina si Apollo
Virginia si Vista
Medona si Ahnie
Crystal si Eoliah


Vom lucra la un nivel foarte inalt de vibratie aspecte precum:
curatarea sufletului, vindecarea si deschiderea inimii, vindecarea pantecului, echilibrarea energiilor feminine si masculine, reamintirea misiunii personale, darurilor si abilitatilor personale, revenirea la matricea divina originara, purificarea mintii si a corpului mental, vindecarea relatiilor, restabilirea echilibrului interior, recuperarea puterii interioare, si multe altele.

DURATA CURS:
10 intalniri online (2/saptamana)

COST PROGRAM:

ONE PAYMENT: 888 LEI

EASY PAYMENT:
Se achita un avans de 333 lei, iar restul de 555 lei se vor achita pe parcursul cursului, dar nu mai tarziu de ultima zi din curs (1 sau 2 transe).
* Avansul nu este returnabil!

Metode de plata:
Transfer bancar: RO13INGB0000999900745346
Bocai Gina
Paypal: ginutza@yahoo.com
Revolut 0729 927 975
** Dovada platii se trimite prin mesaj pe facebook sau pe whatsapp la nr. 0729 927 975, impreuna cu datele de facturare.

INSCRIERE:
Pentru inscriere este suficient sa imi scrii un mesaj in privat pe facebook sau pe whatsapp la 0729927975 sau un email la contact@calauzireangelica.ro.

Iti multumesc cu recunostinta si te astept cu mult entuziasm in lumea magnifica a Elohimilor!

GINA BOCAI
Consilier in Vindecare Energetica & Artist spiritual
www.calauzireangelica.ro
www.fabricadeiubire.ro

Nota:
Imi rezerv dreptul de a alege participantii acestui program, tinand cont de ghidarea divina!
* Meditatiile din acest curs le poti realiza la orice ora din zi, din confortul propriei case, insa ideal este sa fii prezent la ora stabilita, in live!

Intalnirile au loc online, pe un grup de facebook special creat pentru acest curs.
* La acest curs poate participa oricine a urmat cel putin un curs anterior cu mine (Ingeri si Arhangheli sau Maestrii Inaltati) sau care are vibratia suficient de inalta pentru a integra energiile transmise de catre Elohimi.
* Unele informatii transmise in acest curs despre Elohimi au fost canalizate de catre Anda Agaleanu (terapeut holistic si sociopsiholog, www.andaagaleanu.ro) careia ii Multumesc cu recunostinta pentru contributie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *